Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina ar putea fi locul începerii unui război între Rusia și SUA, susține Eduard Lozanski

uawire.org
caucasus tancuri eliocoptere razboi

Locul unei confruntări militare dintre Rusia și NATO ar putea fi Ucraina, este de părere șeful Universității Americane din Moscova, Eduard Lozanski, relatează agenția URA.ru.

”Intensificarea stării de tensiune pe direcția ucraineană poate conduce la o confruntare militară directă între Rusia, SUA și NATO”, a declarat expertul pentru publicația Lenta.ru. În opinia lui, consecințele ar putea fi dintre cele mai imprevizibile, scrie vestidinrusia.ro.

În plus, Lozanski consideră că atitudinea președintelui american Joe Biden împinge lumea spre o catastrofă nucleară. Analistul apreciază că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este un lider mult mai responsabil; el chiar se preocupă de salvarea lumii.

Conflictul dintre liderii american și rus a apărut la 18 martie, când Biden a anunțat amestecul lui Putin în alegerile din Statele Unite și când a fost de acord cu ideea că șeful statului rus este un ”criminal”. Putin i-a răspuns într-o manieră destinsă, urându-i colegului său sănătate și, de asemenea, propunându-i să stea de vorbă. Propunere la care Biden a răspuns, deocamdată, negativ, precizează URA.ru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.