Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina avertizează România: 'Rusia ar putea să plătească asasinate politice în România!'

Yahoo.news
Mihailo Podoliak

Mihailo Podoliak, consilierul lui Volodimir Zelenski, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că Rusia ar putea să plătească asasinate politice în România, dacă va fi lăsată să câștige influență.

”Trebuie să fie tăiată cât mai drastic posibil finanțarea partidelor pro-ruse din Moldova. Nu doar să vorbim despre asta, ci să acționăm cu adevărat. Pentru că este o amenințare extremă pentru regiune. Apropo, nu doar pentru Moldova, ci și pentru România. Rusia vrea să destabilizeze partea de sud a Europei”, a declarat Podoliak, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

”Următoarea etapă. Rusia își va crește puternic finanțarea, pentru că, în principiu, a renunțat la măști, nu va avea nimic de ascuns. Rusia va crește finanțarea partidelor radicale, care vor trebui să organizeze proteste, care vor trebui să sperie cât mai tare oamenii, inclusiv în România, care vor trebui să intre în Parlament, care vor trebui să formeze un guvern care să fie apropiat de valorile Federației Ruse. Dacă refuzați, dacă există, de exemplu, alte tipuri de partide, Rusia va asasina lideri politici, Rusia va finanța asasinate politice!”, a explicat Podoliak.

„Rusia va finanța, în primul rând, criminalizarea relațiilor economice și vor exista bande rusești peste tot. Rusia va corupe elitele politice. Rusia va crește dramatic presiunea informațională și propagandistică. În principiu, Rusia se va comporta agresiv, pentru că, încă o dată, o țară care ucide în masă civili în direct la televizor și apoi nu plătește niciun preț pentru asta, nu mai răspunde în faţa nimănui în relaţiile internaţionale. Sunteți gata să intrați în război, sunteţi gata să intrați în război cu o astfel de mașinărie? Iar Rusia după acest război, dacă nu pierde și are timp, își modernizează tacticile și strategiile de luptă în funcție de ceea ce a întâlnit în Ucraina. Sunteți pregătiți să luptați împotriva lor? Iar Rusia nu vă va întreba dacă vreți sau nu. Rusia va veni pur și simplu și va spune: "Uite, Doamne ferește să spui ceva ce în opinia noastră e antirusesc!", a mai punctat consilierul lui Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.