Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina dă fiori pe întreg mapamondul: Rusia are o 'mulțime de bombe de 1.500 de kg'

Hepta
rachete croaziera

Direcţia Principală de Informaţii (GUR) a Ministerului Apărării de la Kiev estimează că Rusia mai are aproximativ 950 de rachete strategice de înaltă precizie, cu o rază de acțiune de peste 350 de kilometri, relatează Rador Radio România.

Potrivit GUR, Rusia încearcă să-și mențină stocurile la un nivel de cel puțin 900 de rachete. În opinia lui Vadim Skibiţki, reprezentant al GUR, rușii vor putea efectua încă două sau trei atacuri masive, după care vor fi nevoiți să recurgă la o nouă pauză, pentru a-şi reface stocul de rachete. "Cu toate acestea, bombardamentele locale ar putea continua" - a afirmat Skibiţki.

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene ale Ucrainei, Illia Ievlaş, susţine că Rusia are o mulțime de bombe care cântăresc 1.500 kilograme. Potrivit acestuia, cu astfel de bombe, ruşii pot distruge complet clădiri cu nouă etaje.

Prin urmare, a subliniat Ievlaş, principala sarcină a Forțelor de Apărare ale Ucrainei este să lupte împotriva avioanelor care transportă astfel de bombe - Su-34 și Su-35. Ievlaş a remarcat că armata rusă folosește astfel de bombe pentru a uza apărarea antiaeriană ucraineană.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.