Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina declară 'RĂZBOI' pedofililor. Ce prevede legea adoptată de Parlamentul de la Kiev

pedofili

Ucraina ia măsuri dure împotriva pedofililor. Parlamentul de la Kiev a adoptat joi o lege prin care cei care abuzează de minori vor fi castraţi chimic, potrivit stirileprotv.ro.

Totodată, numele lor va fi trecut într-un registru care va putea fi accesat de întreaga populaţie.

Oleh Liashko, liderul Partidului Radical din Ucraina: “Trebuie să introducem o pedeapsă mai dură pentru maniacii sexuali. Cel puţin 15 ani de închisoare fără drept de eliberare condiţionată, iar când vor ieşi din penitenciar să fie urmăriţi îndeaproape de oamenii legii. Totodată, să avem un registru deschis al pedofililor, pe care fiecare părinte să îl poată accesa pe internet pentru a vedea cât pot fi de periculoşi.”

Citește și: Un cuplu de spărgători de locuințe a fost prins în flagrant de polițiștii bucureșteni - VIDEO

Proiectul era în discuţie de doi ani, iar ieri Parlamentul Ucrainei l-a votat cu o majoritate covârşitoare. Punctul pe “i” a fost pus de cazul unei fetiţe de 11 ani care, luna trecută, a fost violată, apoi ucisă de un vecin. Oamenii, revoltaţi, au cerut autorităţilor să ia o atitudine aspră fatză de cei care abuzează de minori.

Oleh Liashko, liderul Partidului Radical din Ucraina: “Pedofilii vor fi castraţi chimic ca să nu mai poată viola copii.”

Castrarea chimică presupune administrarea unor substanţe pentru a bloca producţia de testosteron şi pentru a inhiba apetitul sexual. Potrivit statisticilor din Ucraina, de la începutul anului şi până acum, peste două sute de copii au devenit victimele pedofililor, jumătate dintre ei fiind omorâţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.