Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina face un anunț misterios: 'Evenimentele vor căpăta o altă înfățișare! Totul se va termina repede și într-o clipă - așa cum a început'

Ucraina face un anunț misterios: 'Evenimentele vor căpăta o altă înfățișare! Totul se va termina repede și într-o clipă - așa cum a început'

Mihailo Podoliak, consilier al şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, consideră că războiul din Ucraina se va încheia "rapid și într-o clipă", informează Rador.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Podoliak scrie că este puțin probabil ca fiecare kilometru de teritoriu să fie recâștigat cu sânge, deoarece, în anumite condiții, "evenimentele vor căpăta un alt aspect". "Nu va fi ușor, dar este foarte naiv să credem că Ucraina va trebui să recupereze teritorii recucerind fiecare kilometru cu sânge. Pe măsură ce forțele ucrainene avansează în sud și ajung la granița administrativă cu Crimeea, evenimentele vor căpăta o altă înfățișare.

În cele din urmă, totul se va termina repede și într-o clipă - așa cum a început" - a remarcat consilierul.

Potrivit lui Podoliak, "adevărul este că toată legitimitatea internă a lui Putin se bazează pe convingerea elitelor ruse că acesta "nu a pierdut încă războiul". "Kremlinul înțelege inevitabilul: cu cât Rusia pierde mai mult din teritoriile ocupate, cu atât sprijinul pentru regim va scădea mai repede" - a adăugat Mihailo Podoliak.

Potrivit acestuia,  moartea lui Evgheni Prigojin, fondatorul companiei de mercenari Wagner, precum și pregătirea unei noi mobilizări în Rusia pentru a trimite noi forţe pe front este doar "un câștig în ceea ce priveşte timpul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.