Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina le face o ofertă de nerefuzat militarilor ruși: Pune la bătaie milioane de dolari ca să captureze avioane și elicoptere

dolari

Un milion de dolari fiecărui pilot rus care va dezerta livrând avionul său Ucrainei şi jumătate de milion pentru piloţii de elicopter.

Mesajul Ucrainei pentru piloţii ruşi: „Tu şi familia ta puteţi deveni oameni bogaţi, care nu mai sunt nevoiţi să execute ordine penale. Poţi deveni liber şi bogat".

Este oferta Ucrainei către piloţii de la Moscova, prin conglomeratul militar Ukroboronprom, care publică pe site-ul său anunţul şi avertizează: „Pentru a profita de această oportunitate, este necesar să se predea autorităţilor ucrainene şi să livreze echipamentul”, conform Mediafax.

În schimb, „tu şi familia ta poţi deveni oameni bogaţi, care nu mai sunt nevoiţi să execute ordine penale. Poţi deveni liber şi bogat”, este apelul oferit piloţilor lui Putin, invitaţi să ia legătura cu autorităţile de la Kiev prin frecvenţele militare.

Anunţul circulă de ore întregi pe web, promovat de numeroşi susţinători, inclusiv de conturi care se referă la grupul de la Vişegrad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.