Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina lovește în mai multe puncte pe teritoriul Rusiei: atacurile cu drone au provocat întreruperea alimentării cu energie electrică

reuters.com
explozie drona

Un atac cu drone ucrainene a avariat infrastructura energetică și a provocat întreruperi de energie electrică în regiunea Oriol, în centrul Rusiei, a declarat guvernatorul regional Andrei Klicikov, potrivit Rador Radio România.

Scriind pe aplicația de mesagerie Telegram, Andrei Klicikov a declarat că pagubele au fost provocate în momentul în care unitățile de apărare aeriană au interceptat dronele deasupra districtelor Glazunovski și Sverdlovski.

El nu a făcut nicio mențiune cu privire la victime. Anterior, s-a relatat în mod eronat că atacul cu drone ucrainene ar fi fost lansat asupra unei localităţi din regiunea rusă Kurks din apropierea graniţei cu Ucraina.

Ucrainenii au lovit și în regiunea Kursk din sudul Rusiei

Potrivit ultimelor informaţii, un atac cu drone ucrainene a provocat întreruperea alimentării cu energie electrică într-o localitate din regiunea Kursk din Rusia, aflată în apropiere de graniţa cu Ucraina. Anunţul a fost făcut de guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.