Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina lovește masiv în Belgorod - 12 atacuri în 24 de ore

Al-Jazeera
Belgorod

În ultimele 24 de ore, forțele militare ucrainene au atacat cu drone și drone-kamikadze regiunea Belgorod de nu mai puțin de 12 ori, a fost rănită o persoană, a comunicat guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, notează Ria Novosti, potrivit Rador Radio România.

Guvernatorul a publicat astăzi pe Telegram buletinul informativ referitor la loviturile date asupra regiunii pe data de 22 ianuarie. Asupra a trei raiaone de frontieră au fost lansate 18 proiectile din arme de artilerie. Din drone au fost lansate șapte dispozitive explozive. Mai mult decât atât, două drone au atacat regiunea; au fost doborâte trei drone ucrainene.

Atacul cu drone

După cum a arătat Gladkov, asupar satului Șetinovka au fost lansate cinci proiectile de artilerie, iar dintr-o dronă au fost aruncate șase dispozitive explozive, în satul Solnțevka inamicul a atacat cu ajutorul a două drone, în satul Krasnîi Hutor - cu ajutorul unui cvadrocopter. În raionul Borisov, la marginea cătunului Rozovaia Rudka, o dronă-kamikadze a atacat un automobil civil. Satul Tișanka din raionul Volokonov a fost atacat cu ajutorul unei drone kamikadze. Potrivit șefului regiunii, în districtul orășenesc Graivoron s-a tras de șase ori din aruncătoare de mine asupra satului Dronovka. Au fost atariate trei gospodării private și o infrastructură de comunicații.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.