Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina, acuzată de un oficial pro-rus că se află în spatele asasinării liderului din Zaprojie: 'Teroriștii președintelui Zelenski au făcut asta!'

masina explozie donetk

Explozia de la mașina șefului administrației militaro-civile din Mihailovka, Ivan Sushko, reprezintă un atac terorist, care a fost comis de oamenii regimului de la Kiev, acuză pro-rusul Vladimir Rogov - membru al consiliului principal din Zaporojie.

"24 august 2022 va intra în istoria Mykhailivka și a întregii regiuni Zaporizhzhya ca dată tragică. În acea zi, Ivan Șushko a murit în urma bombardării deliberate a mașinii sale de către teroriștii președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Dar criminalii ucraineni nu sunt conștienți de faptul că astfel de atacuri teroriste nu fac decât să întărească dorința locuitorilor din regiunea Zaporojie de a fi împreună cu Rusia și de a-i convinge de corectitudinea alegerii de a se întoarce cât mai curând posibil în portul lor natal - într-o familie numeroasă de unitate all-rusă", a spus oficialul pro-rus, citat de TASS.

Vezi și: Un lider pro-rus din Zaporojie a fost asasinat: a murit la fel ca Daria Dughin

Dispozitivul exploziv a fost plantat sub scaunul șoferului. Imediat după explozie, Ivan Șushko a fost dus în stare critică la spital, unde a și murit la scurt timp.

Foto: caracter ilustrativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.