Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraina și-a fixat un țel militar ambițios: construirea unui sistem complex de drone

arash drone

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksi Reznikov, a declarat că una dintre provocările complexului militar-industrial al Ucrainei este să dezvolte un sistem de drone, inclusiv subacvatice, de suprafață și terestre, scrie Ukrainska Pravda, potrivit Rador.

"Provocarea pentru complexul militar-industrial ucrainean este dezvoltarea tehnologiilor moderne, precum dronele. Mă refer nu doar la cele din aer, ci și la cele din apă și terestre. Acesta este viitorul războaielor moderne pe Pământ. Din păcate, având un astfel de vecin, înțelegem toate provocările după câștigarea acestui război. Prin urmare, dezvoltăm un sistem de drone fără pilot, precum și mijloace de contraluptă cu dronele inamice pentru a le doborî sau a le captura", a explicat oficialul.

Reznikov a adăugat că o altă provocare pentru complexul militar-industrial ucrainean este construirea unui sistem de reparare a echipamentelor. Potrivit ministrului, cele mai simple reparații ar trebui să poată avea loc pe câmpul de luptă, iar reparațiile de complexitate medie - la întreprinderile ucrainene, în timp ce reparații dificile - în afara Ucrainei, în ţări precum Polonia, Slovacia și Cehia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.