Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraineanul Oleksandr Usik şi-a păstrat centurile IBF, WBA şi WBO la categoria grea, după ce a câştigat revanşa cu Anthony Joshua - A primit încurajări şi de

manusa box

Pugilistul Oleksandr Usik şi-a păstrat centurile IBF, WBA şi WBO la categoria grea, după ce l-a învins la puncte pe britanicul Anthony Joshua, sâmbătă seară, la Jeddah. Usik, care a luptat alături de soldaţii ucraineni la începutul invaziei ruse din 24 februarie, a primit încurajări înainte de meci şi din partea preşedintelui Volodimir Zelenski, potrivit news.ro.

La Jeddah, Usik a câştigat şi meciul revanşă cu Joshua, fiind declarat învingător la puncte de doi dintre cei trei arbitri judecători: 115-113, 116-112, 113-115.

Primul meci a avut loc în septembrie 2021, când Oleksandr Usik a devenit noul "rege" al greilor după ce l-a învins la puncte pe englezul Anthony Joshua, care era deţinătorul centurilor WBA, WBO şi IBF. Decizia arbitrilor a fost unanimă în favoarea boxerului de 34 de ani, 117-112, 116-112, 115-113.

De atunci, Usik a luptat alături de soldaţii ucraineni, iar apoi a efectuat un stagiu de pregătire în Polonia.

În discursul către naţiune de sâmbătă seară, de dinaintea meciului, preşedintele Volodimir Zelenski a spus: "Îi susţinem pe toţi cei care reprezintă Ucraina, în special pe băiatul nostru Usik".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.