Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii îi cântă prohodul lui Vladimir Putin: când îl va primi Domnul este o chestiune de timp

alarabiya.net
Vladimir Putin Kremlin

Un înalt comandant militar și-a împărtășit opinia despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin și consecințele reale ale morții sale ipotetice.

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksi Danilov, a împărtășit, vineri, ce părere au autoritățile ucrainene despre starea actuală de sănătate a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Înaltul comandant militar al țării aflate în război cu Rusia a explicat într-un interviu acordat portalului Focus că președintele rus "nu a fost niciodată sănătos", iar ulterior a asigurat că moartea sa este o simplă "chestiune de timp".

La Moscova nu se va schimba nimic

"Mai devreme sau mai târziu, toată lumea va merge în lumea cealalt. Și Putin de asemenea. Marea majoritate a oamenilor noștri, dacă nu 99,9%, își doresc ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil", a spus un Danilov gânditor care, totuși, a opinat că dispariția președintelui "nu va schimba nimic" la Moscova pentru că clasa conducătoare a țării va continua să fie "impregnată de inumanitate" .

Întrebat direct despre informațiile difuzate despre presupusele probleme de sănătate prin care trece fostul agent KGB, acesta a susținut "în ceea ce privește sănătatea lui" acesta "nu a fost niciodată sănătos" și "întrebarea când îl va primi Domnul este o chestiune de timp".

Potrivit afirmaţiilor sale, când Putin a ordonat trupelor sale să intre în Ucraina și să-şi continue invazia, "acest domn era bolnav mintal". "Atacați țara în care s-a spus că suntem frați. Trebuie să fiți nebuni pentru a rezolva problemele în acest fel", a spus înaltul oficial din guvernul lui Zelenski.

"Încă din copilărie li se spune că toţi oameni din lume ar trebui să fie urâţi. Cât despre Ucraina, ei ne urăsc și cred că ar trebui să dispărem de pe hartă. Trebuie să înțelegem asta. Dacă cineva crede că ceva se va schimba după moartea lui Putin, nu este aşa. Este nevoie de ani de zile pentru a se schimba", a deplâns sincer situaţia Oleksi Danilov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.