Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii îl caută pe Putin și în 'gaură de șarpe': 'Buncărele nu îl vor putea ajuta să se ascundă!'

vladimir putin cicatrice gât

Andri Iusov, reprezentant oficial al Direcției Principale de Informații (GUR) din Ministerul Apărării de la Kiev, susţine că Vladimir Putin nu va putea fi salvat de rețeaua sa de buncăre. Potrivit acestuia, o dată ce "procesele pe scară largă" vor începe pe teritoriul Federației Ruse, Putin nu se va putea ascunde, informează RBC, relatează Rador.

"Evident că informațiile despre întreaga rețea de buncăre (a lui Putin – n.r.) există, nu este nimic secret în acest caz. Dacă cineva crede că poate să coboare și să se ascundă câteva etaje mai jos... nu, nu poate, pentru că realitatea îl va ajunge și acolo" - a afirmat Iusov.

Reprezentantul GUR a explicat că acest lucru nu înseamnă neapărat că cineva ar trebui să se ascundă literalmente de rachete și focoase. "Nu. Vorbim despre procese mai rapide și pe scară largă pe teritoriul Federației Ruse. Buncărele nu vor ajuta" - a remarcat Andri Iusov.

Iusov: „Oare sunteţi sigur că adevăratul Putin este în viață?”

Întrebat cât de des iese Putin din buncăr, reprezentantul GUR a răspuns că acest lucru se întâmplă în mod regulat. "Întrebarea este care Putin și pe cine avem în vedere când pronunţăm acest nume. Oare sunteţi sigur că adevăratul Putin este în viață? Există discuții în acest sens..." - a notat Iusov.

Acesta a prezentat exemplul liderului belarus, Aleksandr Lukașenko. Potrivit lui Iusov, Lukaşenko nu are sosii. "Prin urmare, acesta (Lukașenko - n.r.) se îmbolnăvește uneori. Cât despre Putin, înțelegem că este vorba despre folosirea tehnologiei dublurilor. Știm oarecum prin ce se diferenţiază unul de celălat. Mai departe, dacă acesta este real, va arăta expertiza, care se va aplica în mod sigur la tribunalul internațional" - a adăugat ofiţerul de informaţii.

Context

RBC aminteşte că jurnaliştii de la Insider au publicat recent planurile buncărului lui Putin din Ghelendjik, Ţinutul Krasnodar din Rusia. Complexul subteran de sub palatul lui Putin din Ghelendjik ar fi format din două tuneluri separate, conectate printr-un lift care coboară la 50 de metri, unde ar exista încăperi fortificate și tuneluri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.