Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii lovesc din nou în Belgorod - Au fost înregistrați un mort și mai mulți răniți

belgorod

Guvernatorul regiunii Belgorod din Rusia a raportat că o persoană a fost rănită în Graivoron, în urma unui atac. Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a precizat că în urma atacului comis joi dimineață asupra regiunii Belgorod s-au înregistrat mai mulţi morți și răniți. El a subliniat că informațiile despre victime și pagube sunt confirmate, iar activitatea seviciilor de urgență continuă.

"Sistemul nostru de apărare antiaeriană a funcționat în spaţiul aerian al oraşului Belgorod și al regiunii Belgorod - opt ținte aeriene au fost doborâte în apropierea orașului. Serviciile operaționale stabilesc informațiile despre consecințele de la sol, despre victime, răniţi şi pagube materiale", a scris el pe canalul său de Telegram.

Potrivit unor date preliminare, un șofer a murit în timp ce conducea o mașină, care a fost ţinta unui atac. De asemenea, Serviciul de ambulanță a primit un apel despre două femei rănite și un bărbat. Echipele de ambulanță s-au deplasat la fața locului. Potrivit unor date preliminare, două gospodării private și teritoriul uneia dintre instituţiile de sănătate au fost avariate la Belgorod - acoperișul clădirii a fost spart, iar etajele 5 și 6 ale clădirii au fost avariate. De asemenea, un autoturism a fost avariat.

Ulterior, primarul din Belgorod, Valentin Demidov, a precizat şi confirmat informațiile despre consecințele bombardamentelor de dimineață.

'În urma atacului de astăzi al Forțelor Armate ale Ucrainei, conform datelor preliminare, o persoană a murit și patru au fost rănite. (...) În timpul bombardamentului, o mașină aflată în deplasare a fost lovită direct. Șoferul a murit pe loc', a scris el pe canalul său de Telegram. Potrivit acestuia, cinci case din sectorul privat au fost avariate: garduri, faţade, acoperişuri şi anexe.

"Potrivit informațiilor primite în acest moment, 25 de mașini au fost avariate. Au fost înregistrate distrugeri și în clădirea unei unități medicale din apropierea locului unde s-a produs incidentul armat', a mai spus Demidov.

El a adăugat că serviciile operaționale oferă asistență oamenilor, consilierii se deplasează la faţa locului şi întocmesc procese verbale despre pagubele materiale înregistrate.

Ministerul rus al Apărării a precizat că, la ora 8:30, ora Moscovei, apărarea antiaeriană a doborât opt ​​rachete ucrainene deasupra regiunii Belgorod. La 8:23, guvernatorul Viaceslav Gladkov a publicat o postare despre o alertă de atac cu rachete în Belgorod și în regiunea Belgorod. La ora 8:51 a anunțat că alerta de atac cu rachete a fost anulată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.