Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii lovesc din nou pe teritoriul Rusiei: Guvernatorul regiunii Briansk acuză un atac cu mortiere

TASS
Briansk Rosgvardia

Guvernatorul regiunii ruse Briansk, Aleksandr Bogomaz, a denunţat joi un atac ucrainean cu mortiere care a afectat zece case din această provincie de frontieră, transmite EFE, potrivit Agerpres.

"Naţionaliştii ucraineni au tras cu mortiere asupra satului Zapesochie din districtul Pogarski. Nu există victime. Zece case au fost parţial avariate, precum şi un vehicul", a scirs Bogomaz pe Telegram.

Mai târziu, oficialul a postat un alt mesaj în care a relatat despre o tentativă eşuată de raid în regiune a unui grup de sabotori ucraineni.

Conform lui Bogomaz, paznicii de frontieră ruşi "au dejucat o tentativă de intrare pe teritoriul rusesc (...) a unui grup ucrainean de sabotaj format din 20 de persoane".

Briansk a fost în martie ţinta unui raid de sabotori, revendicat de Corpul Voluntarilor Ruşi, o organizaţie paramilitară rusă care operează în Ucraina.

Cu toate acestea, Moscova a denunţat faptul că Occidentul înarmează şi susţine Kievul şi, prin urmare, este complice la atacul asupra regiunii Briansk, unde au fost efectuate lucrări de fortificare pentru a preveni alte incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.