Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucrainenii răbufnesc: Vrem arme să ne apărăm, nu scaune să ne așezăm să vorbim cu rușii!

rador
 Oleksi Danilov

Ucrainenii răbufnesc: Vrem arme să ne apărăm, nu scaune să ne așezăm să vorbim cu rușii!

Oleksi Danilov, despre "inițiativele de pace": "Nu este nevoie să fim puşi la masa negocierilor, daţi-ne suficiente arme"

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională de la Kiev, Oleksi Danilov, a declarat că Ucraina nu trebuie să fie convinsă să stea la masa negocierilor cu Rusia şi a subliniat că armata ucraineană are nevoie de mai multe arme, fiindcă acesta este singurul argument serios pentru Federația Rusă.

Potrivit RBC, Danilov a răspuns, astfel, autorilor așa-numitelor inițiative de pace pentru Ucraina, care promovează adesea mesajele Kremlinului.

"Atunci când scopul agresorului rus rămâne neschimbat - distrugerea Ucrainei - inițiativele recente pentru o reglementare pașnică nu sunt altceva decât menținerea unei păci pro-ruse" - a remarcat Danilov.

Secretarul a mai declarat că Ucraina nu are nevoie de negocieri în momentul de faţă, ci de arme, pentru a putea opri inamicul.

"Nu este nevoie să fim puşi constant la masa negocierilor, daţi-ne suficiente arme. Armele sunt cel mai bun mediator și singurul argument de comunicare înțeles de Federația Rusă" - a menţionat Oleksi Danilov.

Amintim că președintele Braziliei, Luiz Inácio Lula da Silva, a afirmat recent că Statele Unite ar "încuraja" războiul din Ucraina.

Acesta crede că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și dictatorul rus, Vladimir Putin, trebuie să fie "convinși" să înceapă negocierile. Ministerul de Externe ucrainean a răspuns liderului brazilian și l-a invitat în Ucraina pentru a-i arăta esența agresiunii ruse.

Ministrul italian al apărării, Guido Crosetto, de asemenea, s-a pronunţat recent în favoarea unor "discuții de pace" între Ucraina și Federația Rusă și a sugerat ca partea chineză să aibă rol de mediator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.