Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soldații ucraineni susțin că l-au ucis pe cel mai bun pilot rus de elicoptere: și-a demonstrat priceperea inclusiv de față cu Vladimir Putin

Armata ucraineană anunță că Vasyl Kleshchenko, colonelul forțelor aerospațiale ruse, a fost ucis în război. Trupul său ar fi fost găsit în epava unui elicopter de luptă Ka-52, informație încă neconfirmată de forțele rusești până la publicarea acestei știri.

„Corpul celui mai bun pilot de elicopter al VKS al colonelului Kleshchenko al Federației Ruse se află în epava ka-52", se arată în raportul Forțelor Armate ale Ucrainei.

Kleshchenko a fost șeful adjunct al centrului 344 pentru utilizarea de luptă și recalificarea personalului de zbor al Aviației Armatei Rusiei, după cum se arată în prezentarea de pe site-ul Ministerului rus al Apărării.

De asemenea, colonelul rus lichidat a condus o paradă de elicoptere deasupra Pieței Roșii pe 9 mai anul trecut, după cum reiese din publicațiile relevante din presa rusă.

Potrivit serviciilor de informații britanice, armata ucraineană a eliminat cel puțin 10 generali ruși, în același timp, eșecurile trupelor ruse au dus la înlăturarea din funcție a cel puțin 6 comandanți ruși.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.