Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udinese a contestat sancţiunea primită după insultele rasiste la adresa lui Mike Maignan

prosport.ro
serie a

Clubul Udinese a făcut apel la sancţiunea primită marţi, de un meci fără spectatori pentru insultele rasiste adresate la meciul de săptămâna trecută de unii dintre suporterii săi lui Mike Maignan, relatează AFP.

Clubul din Serie A, care între timp a decis interdicţii pe viaţă pentru cinci fani, a fost sancţionat după ce portarul francez a fost ţinta insultelor în prima repriză a înfrângerii cu 2-3 în faţa echipei AC Milan.

Franco Collavino, directorul general al grupării Udinese, a declarat că sancţiunea dictată de comisia de disciplină a Ligii italiene de fotbal a fost nedreaptă având în vedere numărul mic de persoane care l-au insultat pe Maignan, spre deosebire de alte episoade din Italia în care au fost implicaţi mii de fani.

"Ne-am petrecut o mare parte din zi gândindu-ne dacă vom face sau nu apel", a mai explicat Collavino într-un comunicat. "După ce am analizat documentele, ne-am dat seama că trebuie să acţionăm pentru a proteja reputaţia clubului nostru, care este în mod istoric multietnic, şi eforturile pe care le-am făcut pentru a urmări în justiţie pe autorii acestor acte."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.