Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR a făcut un sondaj printre maghiarii din România. Kelemen Hunor: 'Cerem alegătorilor noştri să participe la referendum'

sigla UDMR
UDMR

UDMR le cere maghiarilor din România să participe la referendumul din octombrie pentru familia tradiţională şi să voteze după conştiinţă, fiecare susţinând valorile şi principiile în care crede, transmite MEDIAFAX.

CITEȘTE ȘI: Planta care purifică ficatul şi scade colesterolul. Cum trebuie consumată

Kelemen Hunor a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă la finalul Consiliului Permanent al UDMR, că persoanele care reprezintă opinii diferite trebuie să trăiască împreună şi că este necesară o toleranţă din partea tuturor, în mod reciproc.

„Am discutat despre refendumul din 6 – 7 octombrie. Considerăm că în acest moment şi în viitor, diferitele opinii trebuie să trăiască împreună şi cei care reprezintă aceste opinii trebuie să trăiască împreună. Va fi necesară o toleranţă din partea tuturor, în mod reciproc. Cunoaştem poziţia comunităţii noastre, am făcut un sondaj, ştim că este vorba despre o poziţie conservatoare. Considerăm că democraţia înseamnă şi participare la vot şi cerem alegătorilor noştri, maghiarilor din România, celor care ne ascultă, să meargă şi să participe la vot şi să voteze după conştiinţă, susţinând valorile şi principiile în care crede fiecare om”, a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, pe parcursul celor două zile ale referndumului va fi nevoie de o prezenţă nu foarte mare şi se va vedea dacă referendumul va fi sau nu valabil.

CITEȘTE ȘI: Studiu cu rezultate surpriză: Copiii născuţi în această lună sunt mai inteligenţi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.