Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR Bihor a depus listele cu candidați la BEJ

udmr

UDMR Bihor a depus luni la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) din incinta Instituţiei Prefectului listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, informează agerpres.ro

După ce grupul de potenţiali parlamentari a depus dosarele cu documente, ce urmează să fie verificate pentru a rămâne candidaturile definitive, preşedintele UDMR Bihor, Cseke Attila, a declarat că formaţiunea pe care o conduce mizează pe un mandat de senator şi ''două, chiar trei'' mandate de deputat.

Conducerea TAROM, audiată cu ușile închise


Liderul UDMR Bihor, actualmente deputat, a spus că este o listă a comunităţii maghiare, cu foarte multe personalităţi, din diverse domenii, cu experienţă şi profesionalism, formată din reprezentanţii întregii etnii, inclusiv din reprezentanţi ai bisericilor tradiţionale maghiare.

Dragoș Tudorache, MAI: Doi jandarmi sunt cercetați


''Ne propunem cu această echipă să aducem din Parlament un respect mai mare pentru bihoreni, astfel încât Oradea şi Judeţul Bihor să-şi poată ocupa locul pe care îl merită, în perspectiva unei eventuale regionalizări sau reorganizări administrativ-teritoriale, municipiul Oradea să devină centru regional. Ne propunem o descentralizare accentuată care va aduce decizia mai aproape pentru cetăţean, descentralizare care include şi o descentralizare fiscală. Atunci când UDMR Bihor a fost puternic, a reuşit să-şi impună miniştri, secretari de stat în Guvern, iar aceştia la rândul lor au adus o dezvoltare accentuată în judeţul Bihor şi municipiul Oradea'', a declarat preşedintele filialei UDMR. 

Principalii eligibili ai UDMR Bihor sunt Cseke Attila (locul 1 la Senat), respectiv, pentru Camera Deputaţilor, Biro Rozalia (acum senator şi preşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali) şi preşedintele executiv al UDMR Bihor, deputatul Szabo Odon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.