Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR face acuzatii SOCANTE in Parlament: S-au intamplat multe lucruri GRAVE

discriminare

Deputatul UDMR Marton Arpad a facut o serie de acuze extrem de grave in Parlament dupa votul pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila si respingerea arestarii deputatului PDL Catalin Teodorescu. Acesta i-a acuzat pe deputati de discriminare si de interventii pentru influentarea votului in vederea obtinerii unui raport MCV favorabil.

"In aceasta aula s-au intamplat multe lucruri foarte grave. Contrar regulamentului cineva in loc sa solicite presedintelui Camerei Deputatilor sa garanteze secretul votului, s-a solicitat ca presedintele Camerei sa intervina ca sa se voteze intr-un fel sau altul cu motivarea MCV-ului, dupa care s-a dat votul, unii votand la vedere contrar regulamentului.

Dupa vot s-a constatat ca parlamentarul care face parte din grupul mare luotator pentru MCV n-a primit acordul pentru a fi arestat preventiv, iar persoana de etnie maghiara care a mai fost condamanta de autoritatea romaneasca a primit votul sa fie arestat preventiv.

Nu va cataloghez de niciun fel, dar fiecare sa va luati in suflet ce aveti. Halala decizie, este o decizie nediscriminatorie si va puteti mandri cu ea", a incheiat Marton Arpad in mod evident ironic.

Citeste si: LOVITURĂ de teatru în Parlament: caz HALUCINANT al deputatului PDL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.