Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR își desemnează azi candidatul la președinția României. Cine e favoritul

TRAIAN BASESCU - CONSULTARI - UDMR


Surse din UDMR au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că şedinţa, care este programată să înceapă la ora 12,00, va avea un singur punct pe ordinea de zi, desemnarea candidatului la Preşedinţie.

Potrivit surselor citate, singura propunere va fi Kelemen Hunor, care va deveni astfel candidatul UDMR la funcţia supremă în stat.

Pe 11 iulie, după şedinţa Consiliului Permanent al UDMR, Kelemen Hunor declara că pe 17 iulie va fi stabilit candidatul Uniunii la Preşedinţie.

''Săptămâna viitoare, joi (n.r. 17 iulie), vom mai avea o discuţie, încă o şedinţă a Consiliului Permanent, unde vom lua o decizie despre candidatul nostru la alegerile prezidenţiale din 2014. Atât pot să vă spun, că vom avea un candidat şi decizia despre persoana candidatului o vom lua joia viitoare'', spunea, pe 11 iulie, Kelemen Hunor.

El menţiona atunci că viitorul candidat al UDMR ''trebuie să lupte pentru România şi pentru maghiarii din România''.

Tot în şedinţa din 11 iulie, Consiliul Permanent a stabilit rămânerea UDMR la guvernare, dar s-a decis ca preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, să se retragă din toate funcţiile pe care le deţinea în Cabinetul Ponta.

El anunţa luni că l-a informat pe premierul Victor Ponta că Uniunea va face după 1 august nominalizarea pentru Ministerul Culturii, până la acea dată urmând ca el să ducă mai departe treburile curente ale instituţiei.
AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.