Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR nu vrea remaniere: 'Coaliția funcționează'

UDMR.ro
UDMR

Ministrul Mediului, Barna Tanczos (UDMR), a declarat luni că nu a fost evaluat în şedinţa coaliţiei de guvernare și că din punctul de vedere al formațiunii maghiare coaliția funcționează.

"Vin aproape săptămânal la discuţiile în coaliţie. Astăzi au fost discuţii standard despre funcţionarea coaliţiei, nu e nicio evaluare. Din punctul nostru de vedere, al UDMR, coaliţia funcţionează", a spus ministrul Mediului la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă la şedinţa coaliţiei s-a simţit evaluat, acesta a spus: "Eu sunt evaluat în fiecare zi, în fiecare oră, dacă nu pe păduri, pe calitatea aerului; dacă nu pe calitate, pe deşeuri; dacă nu pe deşeuri, pe situaţia din Ucraina. Eu vin în fiecare zi la muncă ca la o evaluare, pentru a face performanţă. (...) Eu, astăzi, în jumătatea de oră pe care am petrecut-o înăuntru, nu am auzit nici remaniere, nici evaluare".

Citește și: Remanierea cerută de Cîțu tulbură apele în Coaliție și stârnește nemulțumiri și în partide/ Miniștrii Apărării și al Energiei au viitor incert .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.