Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR pune degetul pe rana PNL: 'E o problemă cu Nicolae Ciucă pe palier politic. Nu e foarte uzual în ultima perioadă în țările democratice'

Facebook
Kelemen Hunor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, susține că nu este de acord în totalitate cu propunerea PNL pentru funcția de premier în persoana lui Nicolae Ciucă.

„Este un militar excepțional. A muncit în teatrele de război. Avem respect pentru orice militar.

Pe palierul politic e o problemă. Nu e foarte uzual în ultima perioadă în țările democratice când în țările democratice când un fost militar a condus guverne. De aceea avem din acest punct de vedere o oarecare reținere, dar înțelegem propunerea PNL și dorința de a căuta o soluție rapidă, poate nu o soluție pe termen lung. Suntem deschiși să vedem și ce spune PNL. În caz că președintele îl desemnează probabil că o să discutăm și cu el”, a spus Kelemen Hunor.

„Vom avea o discuție cu colegii noștri să luăm o decizie. Atât pot să vă spun în acest moment. Important este să avem săptămâna viitoare un guvern cu puteri depline. Nu exclud, am spus că pot accepta o astfel de soluție. În principiu nu sunt de acord să fie guvernul condus de militari, dar acum este o situație excepțională”, a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.