Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR, reacție la cazul Oprea

Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declară că el ar fi făcut "un pas înapoi", în locul lui Gabriel Oprea, în cazul poliţistului mort, care făcea parte din coloana sa oficială.

Liderul formaţiunii nu crede că o comisie parlamentară de anchetă, dorită de liberali, va face lumină în acest caz: "Nu am discutat în grup. Probabil vor fi unii care vor semna, alţii nu vor semna (...). Eu nu cred că o comisie parlamentară va face lumină în acest caz şi în principiu, după ceva experienţă în Parlament, pot să vă spun că din păcate, comisiile parlamentare nu au reuşit aproape niciodată să ajungă la nişte concluzii pertinente. Când a existat o comisie parlamentară de foarte multe ori lucrurile au fost tergiversate sau politizate extrem de mult. Vom vedea. Nu pot să vă spun în acest moment".

Întrebat la RFI dacă ministrul de Interne, Gabriel Oprea, ar trebui să-şi dea demisia, liderul UDMR a răspuns: "Nu pot să-l sfătuiesc în nici un fel pe domnul Oprea. Aici, fiecare îşi gestionează situaţiile create în jurul lui aşa cum îşi doreşte. Din punct de vedere politic eu cred că PSD şi UNPR vor încasa şi factura după acest incident, dacă nu reuşesc să gestioneze cum trebuie (...). Eventual, pot să vă spun ce aş fi făcut eu într-o astfel de situaţie, dar asta este o chestiune personală. Eu aş fi făcut un pas înapoi, bineînţeles, cel puţin pentru mersul corect al anchetei. Asta nu înseamnă că eşti vinovat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.