Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea a ajuns la ICCJ. Ce a primit de ziua ei si cine a vizitat-o

udrea jurnalisti

Elena Udrea a ajuns joi la ICCJ unde se judeca schimbarea masurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. Ea a marturisit ca se bucur ca isi poate petrece onomastica acasa, si nu in penitenciar si ca a primit multe flori si multe telefoane cu aceasta ocazie.

"Ma bucur ca foarte multi oameni sunt alaturi de mine si sunt uimita cata lume are curaj sa imi dea telefon pe numarul meu obisnuit. Ma asteptam ca oamenii sa fie reticenti sa ma sune pe un telefon pe care lumea il crede monitorizat", a spus Elena Udrea.

Intrebata daca a fost felicitata si de Traian Basescu a spus ca nu, iar intrebata daca a vizitat-o fostul presedinte a lasat sa cada o tacere prelunga si s-a retras de la declarati.

Udrea a mai spus ca nu intelege ca ar fi greu sa ii fie schimbata masura preventiva, la doua saptamani dupa plasarea ei in arest la domiciliu.

"Inteleg ca e greu sa se schimbe masura. (...) E firesc sa iti doresti sa fi judecat in libertate. Acum e important ca pot sa stau acasa, e mult mai bine decat in penitenciar. Citesc foarte mult. Va recomand 'Calugarul care si-a vandut Ferrariul'.

Sunt in perioada in care acumulez foarte mult spiritual si ma bucur de tot ce mi se intampla in aceste zile in mod miraculos", a mai spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.