Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea acuza o campanie mizerabila. ICCJ o impiedica sa ajunga in turul II

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat vineri, intr-o conferinta de presa care marcheaza finalul campaniei electorale ca nu s-a asteptat ca aceasta campanie sa fie "atat de mizerabila", ca nu s-a asteptat sa fie "toate tunurile" indreptate spre ea. Udrea a explicat ca ICCJ are un rol important in a o impiedica pe ea sa ajunga in turul II.

"M-am asteptat ca aceasta campanie sa fie una grea, cu atacuri, am fost intrebata daca ma astept la atacuri murdare - nu m-am asteptat la o campanie atat de mizerabila, la o campanie in care tinta tuturor adversarilor, vazuti si nevazuti, sa fiu eu.

A insemnat acuzatii dintre cele mai halucinante pana la plangeri penale facute de oamenii lui Voiculescu. (...) Mi-a fost legat numele de cazul EADS si am fost vizata de o actiune de filaj in toata regula desfasurata in februarie intr-o vizita la Paris. O actiune de filaj care a fost livrata livrata fix in joia dinainte de alegeri, asa cum scrie la cartea de manipulare". a spus Elena Udrea.

Aceasta acuza ca amanarea deciziei ICCJ in privinta incompatibilitatii lui Klaus Iohannis, decizie care l-ar fi scos din cursa, a fost pentru a o impiedica pe ea sa ajunga in turul II. Ea a precizat ca adversarii sai, tocmai pentru ca s-au temut de intrarea sa in turul II au pus "toate tunurile" pe ea.

"Miza acestei batalii uriase este sa mearga voturile mele catre ACL, indiferent de optiunea mea", a fost un alt scenariu invocat de Elena Udrea pentru a explica atacurile la adresa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.