Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea anunta Victorie, dar la partid bate vant de infrangere

udrea

Elena Udrea a anuntat victoria pentru PMP in urma exit poll-urilor care au dat-o la 5 sau 6 procente, pe locul trei sau patru. Ea sustine ca vitoria este ramanerea sa si a PMP pe locul trei in ierarhia structurilor politice din Romania. Spiritele in sediul de partid tradeaza un sentiment de infrangere mai mult decat unul de victorie.

"Incep prin a le multumi sutelor de mii d eromani care mi-au dat votul lor. Au facut posibil astfel ca un candidat cu un partid mic, nou in spate sa ocupe locul trei. Am avut cea mai grea campanie electorala din ultimii 25 de ani. Impotriva mea au fost structuri politice mari, au fost strategii orchestrate prin care s-a incercat scoaterea mea din competitie.

Locul trei in aceasta competitie este o tina, un obiectiv pe care l-am atins. Le multumesc tuturor clor care care au avut incredere in ciuda unor atacuri mizerabile, greu de imaginat chiar si pentru mine. Este o victorie pentru acest partid si ma bucur ca am reusit sa ramanem a treia structura in aceasta competitie politica cum am fost si la europarlamentare", a spus Elena Udrea dupa anuntarea rezultatelor exit poll.

Insa mai multi membri marcanti din partid nu pareau sa impartaseasca sentimentul victorios al Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir parea chiar sa aiba ochii inlacrimati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.