Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, declaratii despre finantarea propriei campanii. 'Nu spun ca sunt Alba ca Zapada'

udrea

Elena Udrea a lasat miercuri sa se inteleaga faptul ca toate campaniile electorale se finanteaza ilegal, cu bani negri si a declarat in clar ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL.

Insa cand a venit vorba de campaniile propri ea a raspuns: "Persoanele de fata se exlud", precizand ca trebuie sa verifice in contabilitate pentru a sti exact detaliile finantarii campaniei sale.

Elena Udrea a afirmat ca nu vrea sa para o ALba ca Zapada a politicii romanesti, ca este un politician cu bune si rele, dar ca a fost un ministru bun si este mandra de asta.

"Nu spun ca sunt Alba ca Zapada politicii romanesti dar sunt mai onesta decat majoritatea clasei politice pentru ca am curaj sa spun lucruri", a declarat Udrea.

Ea s-a plans din nou de conditiile din arest si a afirmat ca ii este jena sa vorbeasca despre asta pentru ca a facut parte dintr-un Guvern care nu a facut niciun efort pentru a imbunatati aceste conditii

"Nu stiam (n.r. cum sunt conditiile dina rest). Sunt persoane inca acolo care stau in niste conditii inumane. Daca vor fi gasite nevinovate ce se intampla cu ele. Pedeapsa este privarea de libertate nu umilirea cuiva, nu imbolnavirea, dezumanizarea, moarte.

Mi-era si jena sa le spun (n.r. colegilor) de conditii pentru ca facusem parte dintr-un guvern si nu am facut nimic sa imbunatatesc situatia de acolo", a precizat Elena Udrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.