Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, despre condiția prin care Ponta nu va candida: S-a terminat! Este sfârșitul său ca om politic!

udrea

Elena Udrea a declarat că daca PSD nu va trece de 40% la europarlamentare, sunt șanse mari ca Ponta să nu mai candideze la prezidențiale:

”Ponta face un test în 25 mai. Dacă PSD nu trece de 40%, sunt şanse mari să nu candideze. De aici şi această mobilizare extraordinară a PSD în ţară. Este o miză foarte mare pentru Ponta. Oamenii să iasă şi să voteze împotriva PSD. Jocurile pentru toamnă se vor face începând de acum.Dacă Victor Ponta nu intră la prezidenţiale, este sfârşitul său ca om politic. S-a terminat. Face un consum foarte mare de imagine. Dar dacă nici aşa nu are 40%, înseamnă că nu va câştiga. De aceea contează foarte mult ce se va întâmpla de la Victor Ponta în jos. Sondajul INSCOP arată că Victor Ponta arată că va fi bătut în turul doi. Pe Iohannis nu l-a întrebat nimeni nimic până acum. Nu l-a întrebat ce e pe la Primărie pe acolo. Dacă se pun Antena 3 şi RTV, pe jumătate din oamenii din sondaje nu-i mai vedeţi acolo. Îi mătură. Un singur om a reuşit să-i bată: Traian Băsescu, în 2009. La toţi aceşti candidaţi, eu le dau o săptămână să ajungă la 10%. Ne trebuie un candidat care să facă faţă luptei cu PSD şi cu trusturile media. Electoratul PMP ar vota împotriva PSD şi a lui Victor Ponta. PMP încă nu şi-a pus candidat, pentru că a vrut să pornească de la oameni şi nu de la proiect. S-a dorit o fuziune între PMP şi Forţa Civică, dar nu s-a mai concretizat pentru că MRU a vrut ca el să fie candidatul la Preşedinţie”, a spus Udrea la adevarul.live.

Udrea consideră că Ponta nu are valoare de prim-ministru. ”E invidios, e complexat, nu face ca premier nici ce am făcut eu ca ministru. Nu știe să dezvolte domeniile cu potențial din România. Aruncă mereu cu noroi din invidie în mine. ”, a spus Udrea la o întâlnire cu simpatizanții PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.