Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, dezvaluire BOMBA despre SRI si ANRP

udrea jurnalisti

Fostul ministru Elena Udrea dezvaluie un detaliu interesant duminica despre SRI si ANRP, desigur, prin intermediul echipei sale de comunicare, pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea sustine ca se incearca scoaterea ei ca tap ispasitor pentru toate neregulile din guvernarea PDL si reitereaza faptul ca ea a sesizat presedintia cu privire la problemele din ANRP despre care aflase. Ceea ce insa nu a dezvaluit pana acum este faptul ca presedintele Traian Basescu a cerut informatii de la SRI privind ceea ce se intampla la ANRP iar SRI a raspuns: „nu s-a văzut persoană mai cinstită decât Crinuţa Dumitrean” - cea care acum este urmarita penal in dosarul Alinei Bica.

"O anumită parte a presei rău-voitoare încearcă să impună ideea că sursa întregii corupţii din ultimii 10 ani a fost Elena Udrea. Practic, orice acuzaţie privind diverse nereguli din timpul guvernării PDL este aruncată în spinarea fostului ministru al Dezvoltării, transformată în ţap ispăşitor.

Avem de-a face cu o încercare de construire a unei istorii contrafactuale.

În această logică, se doreşte impunerea ideii că fosta şefă ANRP Crinuţa Dumitrean „ar fi fost omul Elenei Udrea”. Şi, ce este şi mai aberant, asta în condiţiile în care chiar Ioan Oltean a recunoscut că a propus-o pe aceasta în fruntea instituţiei. În realitate, Udrea nici nu o cunoaşte pe Dumitrean.

Mai mult, lucrurile stau exact invers decât le prezintă o parte a presei – fostul ministru al Dezvoltării chiar a făcut o sesizare în 2010 către Preşedintele Băsescu referitoare la faptul că auzise că ar exista nereguli la nivelul ANRP în mandatul Crinuţei Dumitrean. Fostul şef al statului a cerut o informare de la SRI cu privire la lucrurile sesizate de Elena Udrea, iar răspunsul venit de la principalul serviciu de informaţii din România a fost: „nu s-a văzut persoană mai cinstită decât Crinuţa Dumitrean”. Numai că, după 4 ani, vedem cu toţii realitatea despre putregaiul de la ANRP", scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea pe pagina acesteia de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.