Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea vrea la guvernare alături de PSD şi PNL

udrea

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat sâmbătă, la Băile Tuşnad, după şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că formaţiunea pe care o reprezintă consideră că, în acest moment, o soluţie ar fi formarea unui guvern de uniune naţională, întrucât actualul executiv este lipsit de legitimitate.

"Partidul Mişcarea Populară crede că actualul guvern este lipsit de legitimitate. Ca urmare, susţinem o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Considerăm că Guvernul Ponta trebuie să plece. Soluţia pentru guvernare, din acest moment, ar putea, în virtutea rezultatului alegerilor din 16 noiembrie, chiar dacă a fost un vot nici pe departe pro Iohannis şi pro PNL, ci un vot anti Ponta şi anti PSD, PNL ar putea să-şi asume guvernarea. Nici această guvernare nu ar fi una legitimă, pentru că nu s-a dat un vot pe partide, dar în virtutea faptului că au preşedintele începând din 22 decembrie ar putea să-şi asume această guvernare. Soluţia, însă, pe care PMP o vede în acest moment este aceea a unui guvern de uniune naţională", a declarat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Europarlamentar PMP, exclus din partid

Ea a adăugat că PMP ar susţine un guvern de uniune naţională, dacă acesta şi-ar asuma proiectele şi obiectivele formaţiunii pe care o conduce, amintind mai multe legi, cum ar fi cea a sănătăţii sau a finanţării presei.

Pe de altă parte, Udrea a criticat atât PSD, cât şi PNL, pe care le-a catalogat ca fiind nereformate, clientelare şi stăpânite de baroni locali şi a susţinut că PMP este în opoziţie cu ambele formaţiuni. "Am constatat că Partidul Mişcarea Populară este în opoziţie atât cu PSD cât şi cu PNL, două partide pe care le considerăm nereformate, două partide tributare practicilor politice învechite, clientelare, reţelelor clientelare de partid şi, în acelaşi timp, două partide stăpânite de baroni locali", a declarat Elena Udrea.

La Colegiul Naţional al PMP de la Băile Tuşnad au participat aproximativ 90 de persoane, şefi de organizaţii judeţene şi membri în conducerea centrală a partidului.

Vezi şi: Ipocrizie maximă la Elena Udrea & co

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.