Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UE: Nu sunt dovezi că banii UE ar fi ajuns la organizația teroristă Hamas

hamas

Analiza ajutoarelor acordate palestinienilor din partea UE nu a scos la iveală dovezi că banii ar fi ajuns la organizația teroristă Hamas, spune vicepreședintele executiv al Comisiei, Valdis Dombrovskis.

Comisia Europeană a declarat marți că o analiză a ajutoarelor sale pentru dezvoltare acordate palestinienilor nu a găsit nicio dovadă potrivit căreia fondurile au ajuns la Hamas și că programul său va continua fără întârziere, notează Reuters, potrivit mediafax.

"Analiza nu a găsit niciun indiciu că banii UE ar fi adus beneficii directe sau indirecte organizației teroriste Hamas", a declarat vicepreședintele executiv al Comisiei, Valdis Dombrovskis.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că această analiză a fost necesară în urma atacului Hamas din 7 octombrie asupra Israelului.

"Această evaluare a confirmat faptul că măsurile de protecție în vigoare sunt eficiente. În prezent, se lucrează la conceperea viitorului nostru sprijin pentru palestinieni, având în vedere situația în schimbare și încă în evoluție", a declarat aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.