Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a anulat rezervările de la Copenhaga pentru EURO 2020

Euro 2020
Euro 2020

Amânarea EURO 2020 la fotbal pare un lucru stabilit, după ce Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis să anuleze rezervările sale la un hotel din Copenhaga, una din gazdele competiţiei, relatează Reuters.

Un angajat al DSGI-Byen Hotel a declarat telefonic pentru Reuters că UEFA şi-a anulat rezervările cu aproape o săptămână în urmă, în timp ce hotelul Marinelyst, unde trebuia să fie cazată naţionala Danemarcei, a precizat într-un e-mail către Reuters că a anulat rezervarea la cererea părţii daneze, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

UEFA are programată marţi o reuniune cu reprezentanţii federaţiilor membre în care se aşteaptă o decizie de amânare a EURO din 2020 pentru 2021, ca măsură de precauţie pentru răspândirea coronavirusului.

EURO 2020 este programat să se desfăşoare în România şi alte 11 ţări europene în perioada 12 iunie - 12 iulie.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. EURO 2020, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia) şi Bilbao (Spania).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.