Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a decis: Ianis Hagi se află pe lista celor mai bune transferuri

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

UEFA l-a inclus pe Ianis Hagi în sondajul „Ce jucător transferat în luna ianuarie 2020 va străluci mai tare în acest sezon?". Internaţionalul român este în competiţie cu alţi trei jucători, anunță MEDIAFAX.

Youssef En-Nesyri de 22 de ani transferat la Sevilla, Daniel Podence în vârstă de 24, care a ajuns la Wolverhampton Wanderers şi Edmond Tapsoba de 21 de ani de la Bayern Leverkusen sunt ceilalţi fotbalişti cu care se luptă Ianis Hagi.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Sondajul a fost făcut pe Twitter, iar voturile microbiştilor de până acum sunt în favoarea mijlocaşului român.

În această iarnă, Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers. Fiul lui Hagi are parte de un început bun la echipa din Glasgow unde a marcat de două ori în Europa League, cu Braga, şi a punctat o dată şi în campionat, contra celor de la Hibernian.

Ianis Hagi aparţine în continuare de belgienii de la Genk, însă Rangers are opţiunea de a-l cumpăra definitiv, până la vară, pentru cinci milioane de euro.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.