Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA anunţă că a primit deja peste 20 milioane cereri de bilete pentru EURO 2024

footyheadlines.com
euro 2024 uefa logo germania

UEFA, organismul de conducere al fotbalului european, a indicat că a primit deja peste 20 de milioane de cereri de bilete pentru EURO 2024, turneu final ce va fi găzduit de Germania, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Peste 1,2 milioane de bilete, cu preţuri începând de la 30 euro la cea mai ieftină categorie pentru meciurile din faza grupelor, au fost disponibile în prima fază a vânzărilor, care s-a încheiat pe 26 octombrie. Alocarea va avea loc prin tragere la sorţi pe 14 noiembrie.

"Cererea pentru EURO 2024 creşte în fiecare zi. Numărul solicitărilor este o dovadă a atracţiei pe care o generează acest turneu final", a indicat UEFA.

Aproximativ 65% dintre cereri au venit din Germania, urmată de Anglia, Franţa, Spania şi Austria. În total, UEFA a primit aplicaţii din 206 ţări.

În afara Europei, primele cinci ţări din care s-a aplicat au fost Statele Unite, Canada, Australia, China şi Mexic. Au fost aproximativ 525.000 de bilete solicitate din aceste ţări.

Peste două milioane de bilete au fost solicitate pentru finala din 14 iulie de pe Stadionul Olimpic din Berlin. Aceasta este de 33 de ori capacitatea stadionului, a spus UEFA.

Următoarea fază a vânzărilor va avea loc după tragerea la sorţi pentru faza grupelor, pe 2 decembrie, când vor fi disponibile un milion de bilete.

EURO 2024 va începe pe 14 iunie la Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.