Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA deschide acțiuni disciplinare împotriva echipelor Aberdeen și Apollon Limassol

www.uefa.org
sigla uefa

UEFA a anunțat că va deschide acțiuni disciplinare împotriva echipelor Aberdeen (Scoția) și Apollon Limassol (Cipru) în urma incidentelor care au avut loc pe stadionul din Larnaca, la confruntarea dintre cele două formații, în manșa secundă a turului trei preliminar al Europa League.

Oficialii UEFA au menționat că gruparea scoțiană se face vinovată de incidentele care au avut loc în tribune, în timpul partidei, în contextul în care fanii lui Aberdeen nu au fost însoțiți la meci de oameni de securitate din țara lor, așa cum prevede regulamentul. Poliția scoțiană a confirmat că nu a trimis în Cipru angajați care să supravegheze galeria, cum nu a făcut-o nici la meciul precedent, din Bosnia-Herțegovina, contra celor de la Siroki Brijeg, precizând că detașează ofițeri doar la solicitarea clubului gazdă.

Clubul din Limassol, care s-a calificat în faza următoare (3-2 la general) și se va confrunta cu danezii de la Midtjylland, va trebui să răspundă pentru conduita necorespunzătoare a jucătorilor săi, care au primit 5 cartonașe galbene în cele 90 de minute, dar și pentru comportamentul fanilor, care au aruncat petarde și alte obiecte spre gazon, conform Agerpres. O comisie disciplinară a UEFA va analiza cazul pe 17 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.