Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA: Everton şi Roma, vizate de proceduri disciplinare pentru violenţe ale fanilor faţă de jucători, respectiv comportament rasist

www.uefa.org
sigla uefa

UEFA a anunţat, vineri, că a deschis proceduri disciplinare care vizează cluburile Everton şi AS Roma, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la partide disputate în această săptămână în cupele europene.

Gruparea Everton riscă sancţiuni pentru “violenţe ale suporterilor faţă de jucători”, după incidente de la meciul cu Olympique Lyon, scor 1-2, din Liga Europa. În minutul 64 al partidei, la scorul de 0-1, după un corner executat de gazde, căpitanul lui Everton, Ashley Williams, l-a împins cu un gest nesportiv pe portarul Lopes, care încerca să reţină o minge în apropierea linie de fund a terenului. Imediat a izbucnit o altercaţie între fotbaliştii celor două echipei, iar "meleul" format astfel a ajuns în bariera de reclame din spatele terenului. Din peluză, un fan cu un copil în braţe i-a tras o palmă peste cap lui Lopes.

Clubul AS Roma este vizat de o procedură din cauza comportamentului rasist (strigăte de maimuţă) al suporterilor la meciul cu Chelsea, scor 3-3, din Liga Campionilor. Cele două cazuri vor fi analizate la 16 noiembrie, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.