Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA le-a sancționat pe Olympique Marseille şi PAOK Salonic: Ce a pățit echipa lui Răzvan Lucescu

www.adevarul.ro
Răzvan Lucescu

Olympique Marseille şi PAOK Salonic au fost sancţionate de UEFA după incidentele care au avut loc la meciul ce le-a opus pe 7 aprilie, pe stadionul Velodrome, în turul sferturilor de finală ale Europa Conference League, informează RMC Sport.

UEFA a decis marţi închiderea totală a sectorului de nord al stadionului Velodrome pentru meciul cu Feyenoord Rotterdam de pe 5 mai, semifinala retur a Europa Conference League. Clubul din sudul Franţei va trebui de asemenea să plătească o amendă de 98.000 de euro, scrie agerpres.ro.

OM este sancţionată pentru "folosire de artificii, aruncare de obiecte şi tulburări produse de suporteri", potrivit unui comunicat al UEFA.

Totodată, suporterilor lui PAOK Salonic le-a fost interzis să-şi însoţească echipa la următorul meci din deplasare din cupele europene. Ei au primit şi o interdicţie de deplasare de doi ani cu suspendare. Clubul grec, antrenat de Răzvan Lucescu, printre ai cărui jucători este Alexandru Mitriţă, a fost sancţionat de asemenea cu o amendă de 50.000 de euro.

Partida OM - PAOK, câştigată de gazde cu 2-1, a fost marcată de ciocniri între suporterii celor două cluburi, în oraş şi apoi pe stadion. Petarde, fumigene şi artificii au fost aruncate peste plasele de siguranţă de pe Stade Velodrome. În cursul incidentelor au fost răniţi 30 de poliţişti, în timp ce mai mulţi suporteri au fost arestaţi. Echipa franceză s-a impus şi în retur, cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.