Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA reacționează și ia în calcul suspendarea Rusiei din toate competițiile (presă)

UEFA
UEFA Nations League

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) analizează posibilitatea suspendării Rusiei din toate competiţiile, ca reacţie la atacul Rusiei împotriva Ucrainei, conform unei informaţii furnizate luni de agenţia germană de informaţii sportive SID, filială a AFP.

Prima echipă vizată ar fi Spartak Moscova, ultima formaţie rusă aflată încă în competiţiile europene, care urma să joace în luna martie în optimile de finală ale competiţiei Europa League contra echipei germane RB Leipzig.

Conform acestei decizii, selecţionata feminină a Rusiei va fi, de asemenea, exclusă de la Campionatul European ce va avea loc în luna iulie în Marea Britanie. Ea urma să joace în aceeaşi grupă cu Olanda, Suedia şi Elveţia.

Conform SID, această decizie de suspendare a Rusiei este susţinută de mai multe federaţii, între care puternicele federaţii din Germania (DFB) şi Anglia (FA).

"Eu nu-mi pot imagina că pot avea loc meciuri contra Rusiei, nu este posibil acest lucru", a declarat, pentru SID, Peter Peters, membru în Consiliul FIFA şi candidat la preşedinţia DFB, care îndeamnă FIFA să ia aceeaşi măsură, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.