Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA şi Comisia Europeană vor coopera în lupta pentru combaterea schimbărilor climatice

UEFA
UEFA Nations League

UEFA şi Comisia Europeană vor coopera în lupta împotriva schimbărilor climatice, organismul sportiv lansând luni, cu sprijinul oficialilor UE, campania ''#EveryTrickCounts'' pentru a încuraja cetăţenii să contribuie la protejarea mediului înconjurător, scrie DPA.

Portarul Gianluigi Buffon, fostul mare fotbalist portughez Luis Figo, dar şi gemenele Delphine şi Estelle Cascarino, componente ale naţionalei feminine de fotbal a Franţei, s-au implicat deja în această campanie, care îşi propune să atragă cât mai multe personalităţi din lumea sportului-rege în proiectul de protejare a planetei, informează Agerpres.

Un videoclip de conştientizare publică a situaţiei va fi prezentat în această săptămână împreună cu promo-urile pentru meciurile din Liga Campionilor.

''Aceasta nu este o problemă pe care o putem lăsa pentru generaţiile viitoare'', a spus portughezul Figo, fost câştigător al Balonului de Aur. ''Trebuie să facem echipă şi să acţionăm acum'', a adăugat el.

UEFA a menţionat că videoclipul îi va arăta pe cei implicaţi în proiect făcând ''o serie de trucuri de fotbal pentru a arăta cât de simple pot fi schimbările din viaţa noastră de zi cu zi, dar care ar putea face o mare diferenţă în lupta împotriva schimbărilor climatice''

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.