Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA va adăuga cel puțin două femei în Comitetul Executiv

Evening Standard
UEFA

UEFA va avea cel puţin două femei în Comitetul Executiv, după ce forul de conducere al fotbalului european a adoptat un amendament la statutul său în cadrul Congresului său de joi, de la Paris.

Anunţul lui Aleksander Ceferin că nu va candida pentru realegerea la preşedinţia UEFA în 2027 a umbrit celelalte subiecte de pe ordinea de zi, unde au fost aprobate toate modificările propuse la statutul UEFA, relatează Reuters.

Printre acestea s-a numărat şi o prevedere privind prezenţa a cel puţin două femei în Comitetul Executiv al UEFA, potrivit news.ro.

"Apropo, dacă nu ştiaţi, am adăugat şi o poziţie pentru femei, schimbarea statutului a fost tot despre acest lucru", a spus Ceferin într-o conferinţă de presă. "Acum doar o sugestie pentru voi, poate că, din moment ce văd toţi bărbaţii aici, ar trebui să vă gândiţi la egalitatea de gen. Nu văd multe articole despre asta."

De asemenea, au fost ratificaţi doi noi membri ai Comitetului Executiv pentru un mandat de patru ani, Nasser Al-Khelaifi de la Paris Saint-Germain şi Miguel Angel Gil Marin de la Atletico Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.