Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Ugo Humbert l-a învins pe rusul Daniil Medvedev şi joacă finala, la Dubai: Alt rus, Andrei Rublev, a fost descalificat, după ce a insultat un arbitru

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul francez Ugo Humbert, numărul 18 mondial, l-a învins în două seturi, 7-5, 6-3, pe rusul Daniil Medvedev, numărul 4 mondial, vineri, în semifinalele turneului ATP 500 de la Dubai, dotat cu premii totale de 2.941.785 de dolari.

Humbert îl va înfrunta în finală pe kazahul Aleksandr Bublik, în faţa căruia va încerca să obţină al şaselea său titlu în circuitul profesionist, scrie agerpres.ro.

Bublik, ocupantul locului 23 în clasamentul ATP, a profitat de descalificarea adversarului său din penultimul act, rusul Andrei Rublev, care a insultat un arbitru de linie în setul al treilea.

Rublev era favoritul numărul 2 al competiţiei din Emiratele Arabe Unite, la care a cucerit trofeul în 2022 şi a disputat finala anul trecut (pierdută în faţa lui Medvedev). El câştigase cu 7-6 (7/4) primul set împotriva lui Bublik, care şi-a adjudecat setul secund, 7-6 (7/5), şi conducea cu 6-5 în decisiv, când rusul s-a răstit la un arbitru de linie, fără să se poată înţelege clar ce a spus.

Un coleg al arbitrului în cauză a susţinut că jucătorul a rostit insulte în limba rusă, precizează AFP. Rublev a asigurat însă că vorbea în engleză şi nu a folosit un limbaj vulgar. Numărul cinci mondial a fost totuşi descalificat după intervenţia supervizorului ATP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.