Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UiPath şi-a ales băncile cu care vrea să se listeze la bursa din New York

UiPath
UiPath

UiPath, cel mai valoros start-up pornit din România, lucrează cu JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Bank of America şi Credit Suisse, pentru a se pregăti pentru o listare în prima jumătate a anului 2021, potrivit Bloomberg.

Sursele citate de Bloomberg spun că UiPath ar putea fi evaluată la peste 20 de miliarde de dolari.

Potrivit celor mai recente date, UiPath, depăşise venituri de 400 de milioane de dolari, având ca ţintă atingerea unor venituri de 1 mld. dolari.

Conform unui articol din revista americană Forbes, fondatorrul Daniel Dines deţinea înainte de ultima rundă de finanţare 20% din companie.

În cadrul celei mai recente runde de finanţare din iulie, compania a fost evaluată la 10,2 miliarde de dolari, după ce a primit 225 mil. dolari. În aprilie, unicornul era evaluat la numai 7 miliarde de dolari.

Reprezentanţii JPMorgan, Morgan Stanley, Bank of America şi Credit Suisse au refuzat să comenteze detalii despre discuţii, la fel şi UiPath.

UiPath s-a alăturat unui grup de start-up-uri în tehnologie, inclusiv aplicaţia de dating Bumble, şi platforma de food delivery Instacart, care şi-au planificat listările anul viitor, în condiţiile în care pandemia de coronavirus a amânat IPO-urile.

Printre investitorii UiPath se numără şi Accel, Sequoia Capital, Coatute Management, Tiger Global Management şi Tencent Holdings.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.