Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uli Hoeness, preşedintele de onoare al lui Bayern, în favoarea unui nou contract cu Qatar Airways

fifa.com
bayern munchen
''Sunt în favoarea prelungirii (contractului). Dar eu nu iau decizii, asta depinde de consiliul de supraveghere'', a spus Hoeness pentru Bayerischer Rundfunk, duminică seara.

Hoeness este membru al Consiliului de supraveghere al clubului bavarez şi este ca urmare implicat în luarea de decizii în problemele importante.

''Consiliul director trebuie să clarifice acest lucru mai întâi. Şi apoi trebuie întrebat dacă şi qatarienii vor o prelungire. Pentru că după teatrul din Europa în ultimii ani, nu este sigur că ei vor prelungi contractul'', a spus Hoeness.

Qatarul, gazda Cupei Mondiale de fotbal (20 noiembrie-18 decembrie), a fost criticat pentru tratamentul muncitorilor migranţi, dar autorităţile din emirat au respins acuzaţiile şi au susţinut că s-au făcut progrese mari în acest domeniu.

Compania naţională Qatar Airways este unul dintre cei mai importanţi sponsori ai campioanei Germaniei şi Bayern merge adesea în ţara Qatar în timpul iernii pentru stagii de pregătire.

Hoeness a fost recent criticat de fanii lui Bayern din cauza sprijinului său în favoarea parteneriatul clubului cu Qatarul.

''Vizite de stat, cantonamente, mii de morţi pentru celebrarea Cupei Mondiale... Singurul lucru mai bun este propria conştiinţă, Uli H!'', a fost mesajul scris de fani pe bannere în timpul meciului cu Bayer Leverkusen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.