Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uli Hoeness, Preşedintele de onoare la Bayern Munchen, a criticat-o pe FC Barcelona: În Germania ar fi trebuit să-şi declare insolvenţa

Uli Hoeness

Preşedintele de onoare al clubului de fotbal Bayern Munchen, Uli Hoeness, a criticat-o pe FC Barcelona pentru intenţia de a-l transfera pe atacantul polonez Robert Lewandowski şi a afirmat că, în Germania, echipa spaniolă ar fi trebuit deja să-şi declare insolvenţa, informează EFE, citat de Agerpres.

"Se presupune că vor să-l transfere pe Lewandowski. În urmă cu un an, aveau datorii de 1,3 miliarde. Ei trebuie să fie artişti. În Germania, ar fi trebuit deja să-şi declare insolvenţa", a declarat Hoeness pentru posturile de televiziune NTV şi RTL.

Hoeness este convins că Bayern îl va convinge pe Lewandowski să-şi ducă până la capăt contractul scadent în 2023, în ciuda dorinţei jucătorului de a pleca în această vară.

"Nu cunosc pe nimeni la Bayern care să fie dispus să-l lase pe Robert să plece înainte de încheierea contractului. Totul indică faptul că nu a fost găsit un înlocuitor. De aceea, poziţia este clară", a subliniat el.

Poziţia oficială a clubului Bayern este că nu-l va lăsa pe Lewandowski să plece, în ciuda presiunilor venite din partea agentului acestuia, Pini Zahavi.

"Dacă rămâne, joacă bine şi se simte bine în Germania, este posibil să vină o zi când va spune: 'Îmi place foarte mult să fiu aici, voi mai rămâne doi-trei ani"', a spus Hoeness (70 ani), campion mondial şi european cu selecţionata Germaniei de Vest.

"Decizia destul de probabilă de a nu-l lăsa să plece acum nu înseamnă că nu va continua să joace alături de noi în sezonul 2023/2024. El şi noi vom avea un an să evaluăm lucrurile", a conchis fostul internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.