Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uliana Ochinciuc rupe tăcerea: Cum răspunde la acuzaţia că ar fi bătut-o pe fiica lui Condrea

F. P.
uliana

Uliana Ochinciuc, văduva lui Dan Condrea, reacţionează după înregistrările şoc cu fiica patrolului Hexi Pharma, în care fetiţa a făcut dezvăluiri despre bătăi şi alte tratamente rele.

Fetiţa lui Dan Condrea le-a spus jurnaliştilor că a fost bătută de tatăl său şi de Uliana Ochinciuc. Aceasta a declarat însă, la România TV, că nu s-au folosit niciodată de violenţă, ba chiar îngrijeau copii cu dragoste.

Vezi şi: Mărturisiri dureroase despre Dan Condrea: Cum se comporta cu propriul copil / VIDEO

"Mă certau, mă băteau că ziceau ca să am motiv să plâng. Mă băteau pe picioruşe şi în cap", spunea fetiţa lui Condrea.

"Eu în primul rând sunt medic, sunt împotriva violenţei, nu cred că disciplinarea se face prin forţă, tu ai putere el nu. Nici pe departe nu este adevărat. Nu am bătut copiii, nu i-am disciplinat prin forţă, prin violenţă, acelaşi lucru îl făcea şi soţul meu. Dan îşi iubea foarte mult copiii, avea grijă de ei, nu exista niciun weekend să nu mergem undeva. Fie loc de joacă, fie trotinetă, fie bicicletă. Am auzit şi eu acel interviu, l-am şi văzut. Nu a fost o surpriză pentru mine. Magda, de fiecare dată când venea de la mama ei, spunea că are o obsesie cu toate vânătăile, o interoghează, dacă o bat eu, tatăl. Am informaţii din interior că şi acum se întâmplă asta, non stop îi repetă: Nu-i aşa că tati şi Uliana te băteau?", a declarat, la România TV, Uliana Ochinciuc.

Totodată, Uliana a precizat că "există mame cu o anumită conformaţie psihiatrică, care influenţează copilul foarte mult, inclusiv să spună minciuni".

"Nu pot să o judec. Pentru că sunt şi eu mamă şi o înţeleg că acel copil vrea să rămână lângă ea. Nu sunt supărată nici pe Magda că a afirmat ce a afirmat. Nu pot fi supărată nici pe doamna Georgescu, pentru că în subconştient i-a băgat. Eu vreau un singur lucru să înţeleagă: nu vreau să iau copilul de lângă mamă. Nu e ăsta scopul meu. Vreau doar să mă asigur că fetiţa pe care am crescut-o şi căreia îi sunt mamă de la 4 ani creşte într-un mediu frumos, sigur, în armonie şi va ajunge un adolescent şi apoi un adult sănătos", a spus aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.