Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima decizie a lui Răzvan Cuc, în calitate de ministru: a înșurubat doi oameni la CNAIR

Europa FM
CNAIR

Guvernul Dăncilă și-a încetat, luni, oficial activitatea, dar pe ultima sută de metri, Ministerul Transporturilor a ținut să numească doi oameni în Consiliul de Administrație al CNAIR.

Citește și: Mihai Tudose trage cu TUNUL și are o poziție DIFERITĂ față de Victor Ponta: Noi trebuie să votăm Guvernul

Astfel, potrivit deciziei luate de reprezentanții Ministerului în Adunarea Generală a Acționarilor CNAIR, au fost numiți pentru o perioadă de patru ani ca membri ai Consiliului de Administrație Bumbac Georgeta, Pascu Bogdan, Mihalache Costin, Mașala Ionuț Laurențiu și Pițigoi Mihuț Marius, informează B1.

”Reprezentanții Ministerului Transporturilor în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A., în temeiul prevederilor art. 29 alin. (9) din OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 111/2016, ale art. 111 alin. (2) lit. b) din Legea societăților nr.31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și ale art. 14 alin (4) lit. b) din Statutul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A., aprobă numirea, pe o perioadă de 4 (patru) ani, începând cu data prezentei hotărâri A.G:.A.., conform Raportului final al proiectului de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile de membri în Consiliul de administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR S.A. nr.08/21.01.2019, a următorilor membri în Consiliul de Administrație: Bumbac Georgeta, Pascu Bogdan, Mihalache Costin, Mașala Ionuț Laurențiu, Pițigoi Mihuț Marius”, se arată în decizia citată.

Georgeta Bumbac, Bogdan Pascu și Costin Mihalache au fost până acum membri provizorii ai Consiliului de Administrație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.