Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima înfrângere i-a fost fatală: Un nou antrenor a fost demis din Superligă - Patronul a făcut anunțul oficial

exclusivnews.ro
superliga

Superliga de fotbal din România este zguduită de o nouă demisie, a doua în primele cince etape din actualul campionat. Eugen Neagoe a fost înlocuit de Lauențiu Reghecamp în etapa a 2-a pe banca celor de la CSU Craiova, iar acum o altă echipă a anunțat că va avea un nou tehnician.

FC Botoșani a suferit o nouă înfrângere în confruntarea cu Dinamo, rezultatul fiind 0-1, în cadrul celei de-a cincea etape a SuperLigii. Echipa din Moldova se află în subsolul clasamentului, având doar două puncte acumulate.

Meciul desfășurat pe stadionul "Arcul de Triumf" a avut consecințe nefericite pentru Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoșani. Valeriu Iftime, proprietarul clubului, a comunicat că va aduce un alt antrenor în locul său.

”Acum e greu. Nu am antrenor. Marius nu poate fi antrenor. Nu a fost lăsat să fie antrenor. Regula pe care o are Federația... Dar el are o licență la moldoveni. El nu e lăsat să fie. Este vocal, expresiv.

Este singura explicație. Așa sunt regulile. 100% voi numi un alt antrenor. El va rămâne la club. Trebuie să facă școala. Ne-a învins sistemul. Depinde ce fel de antrenor ești. Marius a impus altceva.

Aseară mi-a spus: 'Nu pot, nu am niciun fel de putere. Mulți se așteaptă să strig de pe margine și nu se întâmplă asta'. E greu să găsesc până la etapa viitoare. O să rămână echipa cu cei doi antrenori secunzi.

Nu mă grăbesc acum. Am dat niște telefoane azi. Nu am fost pregătit. Am fost de două ori în play-off, am jucat în cupe europene. Argumentul ăsta m-a făcut să revin la el. Acum, lucrurile s-au complicat”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Liga Digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.