Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA lista cu posibilii miniștri din Cabinetul Trump

extratv.com
Donald Trump

Donald Trump a început să-și formeze echipa de tranziție pentru a pune bazele următoarei administrații prezidențiale. Trump a decis vineri seară să-l demită pe guvernatorul Chris Christie din poziția de director al echipei de tranziție, iar locul său a fost ocupat de viitorul vicepreședinte Mike Pence.

Vedeţi mai jos principalii candidaţi pentru posturile din cabinetul lui Trump, potrivit New York Times:

Avertisment: Războiul RECE între RUSIA și SUA se va accentua. Zonele geopolitice vor fi renegociate

Secretar de Stat:

John R. Bolton, fostul ambasador al SUA la ONU, Bob Corker, senator de Tennessee și președinte al Comisiei de afaceri externe din Senat, Newt Gingrich, fost președinte al Camerei Reprezentanților din SUA, Zalmay Khalilzad, fost ambasador al SUA în Afganistan, Stanley A. McChrystal, general, fost comandant al trupelor internaționale din Afganistan.

Secretarul Trezoreriei:

Thomas Barrack Jr., investitor, fondatorul și directorul Colony Capital, Jeb Hensarling, guvernatorul statului Texas, Steven Mnuchin, vechi bancher de la Goldman Sachs și presdintele comisiei de finanțe din campania lui Trump, Tim Pawlenty, fost guvernator de Minnesota.

Secretarul Apărării:

Analist politic, declarație ȘOC: Putin își pregătește plecarea de la conducerea Rusiei. Ce a urmat

Kelly Ayotte, senatoare republicană aflată la sfârșitul mandatului în Congresul SUA din partea statului New Hampshire, generalul Mike Flynn, fost șef al serviciului de informații militare american, Stephen J. Hadley, fost consilier pentru securitatea națională al lui George W.Bush, Jon Kyl, fost senator din Arizona, Jeff Sessions, senator din Alabama.

Procuror General:

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, apropiat și susținător al lui Donald Trump, Jeff Sessions, senator de Alabama, Chris Christie, guvernator de New Jewrsey.

Secretar de Interne:

Jan Brewer, fost guvernator de Arizona, Robert E. Grady, specialistul în capital de risc, Harold G. Hamm, PDG al companiei producătoare de petrol Continental Resource, Forrest Lucas, co-fondatorul gigantului din energie Lucas Oil, Sarah Palin, fost guvernator de Alaska.

Secretar pe Agricultură:

Sam Brownback, Chuck Conner, Sid Miller, Sonny Perdue. Cel mai controversat nume de pe lista scurtă este Sid Miller, secretarul pe agricultură din Texas, care a cauzat un scandal imens după un tweet prin care a jignit-o direct pe Hillary Clinton.

Avertisment ȘOCANT lansat de cercetători: Urmează o 'mini eră glaciară'

Secretarul de Comerţ:

Chris Christie, Dan DiMicc, fost CEO al producatorului de otel Nucor Corp, actual consilier comercial al lui Trump și Lewis M. Eisenberg

Secretarul Muncii:

Victoria A. Lipnic, comisar pentru Egalitate in Ocuparea Fortei de Munca din 2010.

Secretarul de Sănătate şi servicii umane:

Dr. Ben Carson, fost candidat republican la alegerile prezidentiale, Mike Huckabee, Bobby Jindal și Rick Scott. În urma discursului său anti-Obamacare, Trump l-a numit pe Carson un chirurg ”briliant”

Secretar pe Energie:

James L. Connaughton, Robert E. Grady, Harold G. Hamm, CEO-ul companiei Continental Resources. Hamm, un miliardar din Oklahoma care este prieten cu Trump de multi ani, a fost cel care a ghidat politica pe energie a republicanului in timpul campaniei prezidentiale.

Secretarul Educaţiei:

Printre numele vehiculate pentru liderii acestuia se numără: James L. Connaughton, Robert E. Grady, Harold G. Hamm

Administratorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului

Myron Ebell, care conduce grupul de lucru pe Protectia Mediului in echipa lui Trump. Insa opiniile lui Ebell cu privire la incalzirea globala sunt controversate, fiind de-a lungul timpului criticat de activistii pentru protectia mediului. De asemenea, pe lista figurează și Robert E. Grady și Jeffrey R. Holmstead

Secretar pentru Problemele Veteranilor

Jeff Miller, Preşedintele House Veterans Affairs, Stephen K. Bannon și Reince Priebus

Ambasador ONU

Kelly Ayotte, senator din New Hampshire și Richard Grenell, fost purtător de cuvânt al ambasadorului Statelor Unite la ONU, în timpul administrației lui George W. Bush

Director C.I.A / Directorul Agenţiei Naţionale de Informaţii a SUA

Michael T. Flynn, fost şef al serviciului de informaţii militare american, Peter Hoekstra, fost președinte al Comitetului de informații, Mike Rogers și Frances Townsend, fost consilier de securitate în administrația lui Bush.

Consilier pe Securitate Națională

Michael T. Flynn, fost şef al serviciului de informaţii militare american.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.